Welkom op mijn website!

Ik wil u graag kennis laten maken met dit erg zeldzame, bijzondere ras, de bolognezer.

De bolognezer komt maar weinig voor en dat is erg jammer. Er zijn maar een paar fokkers in de wereld. Het is een prachtig ras en ik hoop dat er snel meer geinteresseerden zullen volgen.

Op deze website vindt u een rasbeschrijving, geschiedenis, informatie over onze honden en pups en nog veel meer.

De kennel is erkend door de FCI en we zijn uiteraard lid van de rasvereniging. Tevens ben ik rascorrespondent van de rasvereniging. Dit houdt in dat ik stukjes schrijf voor het clubblad over de bolognezer.  Ook houd ik een blog bij voor deze vereniging.  U kunt meer informatie vinden op de website van de club.

Wij hebben een kleine kennel met slechts een paar hondjes en maar af en toe pups. Boven alles wil ik dat mijn honden gezond zijn en genoeg aandacht krijgen. Ik wil genoeg tijd hebben om alle honden dat te geven wat zij verdienen. Juist doordat het ras zo zeldzaam is moet er extra voorzichtigheid geboden zijn op het gebied van gezondheid.

Al mijn honden worden getest op erfelijke aandoeningen. Dit is van groot belang.

Onze honden zijn erg succesvol in de showring en de titel "Beste bolognezer van Nederland" slepen wij dit jaar voor de 4e keer in rij in de wacht. Daarnaast zijn onze hondjes Noah, Ginger en Julieta ook de eerste 3 Nederlands Jeugdkampioen ooit. Verder hebben we al aardig wat titels in de wacht gesleept, zowel binnen als buiten Nederland. We zijn regelmatig op tentoonstellingen te vinden. We showen zodat we weten dat we met rastypische hondjes werken.

Wij wensen u veel plezier bij het bekijken van deze website.

Heeft u op- of aanmerkingen? Laat ze dan weten via het contactformulier of teken het gastenboek.

Jessica en de honden

Bye!!!!!!!!